Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hodinky pre dieta (gps+sim)

Ne, vážně? :O Jaký "zas" můj strýček Google? Ty jsi profesionální troll nebo trotl? :-)

Evolveo měl známý a pochvaloval si je, stěžoval si na laciný plast a měl trochu odlišný model. Také GPS občas prý vypadávala.
Jedny z Xiaomi hodinek jsem měl i já, funkce ucházející, ovšem mně vadil vzhled. Všechny Xiaomi hodinky jsou hranaté, kulaté jsou jen ty levnější, které jsou k ničemu. Pak jsou kruhové ještě nějaké Amazfit za čtyřku ale ty mi taky nepadly. Nakonec jsem radši skončil u Samsungu. První hodinky neznám, jen jsem na ně slyšel dost referencí a může je ostatně koupit a pak vrátit - to vše tam píšu.

Samsung se SIM stojí minimálně 6 500 a nejsem si ani jistý, jestli se v ČR nebo na Slovensku prodávají. Kdyby měl větší budget, tak mu pochopitelně doporučím všema 10 radši Samsung ale do 200 eur je tohle podle mě nejlepší výběr. Nehledě na to, že Samsungy mají docela velké ciferníky, které vážně nejsou ideální pro ruku 11 letého kluka. Jestli se ti nelíbí, dá se to vyjádřit i jinak než jen rýpavým komentářem :-) Kdyby občas lidé dočetli něčí komentář do konce, tak by to taky pár věcí ulehčilo ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny