Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hodinky pre dieta (gps+sim)

Tak.
Použitý Android je jen nadstavba OS, to že je možné používat google play, to že se můžeš podívat na mail nebo zobrazit online Web, nebo jiné služby už je jen takové to navíc.
(na mém pracovnim e-ink note je také nadstavba Android, a to ze stejného duvodu)

Mě by zase třeba vadilo, kdyby to výrobce uzmakl a nebylo by možné použít jiná apk jak výrobce. Ono to ve skutečnosti stejně ani jak Android nevypadá.
Samotný interface je na hodinky optimizovaný. Výše zmíněná synchronizace mezi zařízením android android (párování s telefonem, nebo jiným zařízením, aplikace android s jinou aplikaci android) je imho velmi slušná a dobrá volba.

(Po technické strance, kupříkladu u desek arm je třeba GPU dejme tomu Mali kámen úrazu, pro které linuxové OS ovladače zkrátka neexistují, až na Android který akceleraci podporuje, tak co by měli zvolit, vlastní OS? Na základě čeho? Jaká by pak byla cena? Aplikace by byly neaktualizované nedodělávky. Na Android ty aplikace aktualizuje vydavatel, ne výrobce hodinek až na aplikace vydavatele hodinek samozřejmě . Pro smart hodinky volit jiný podklad jako Android by byl jednosměrný výlet .*/ což by stejne skoncilo tim, že zakazník opet koupí a ukaže prstem na hodinky s Android, jelikoz toho nabizi a umožní víc)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny