Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sledování filmů online

Moji rodice si poridili HBO Go a na TV uz temer nekoukaji. Stejne i tak jim nosim nejake filmy na flashce, ktere na tom HBO nejsou.

Urcite je TV predevsim pro dnesni starsi generaci, ale zase znam i ctyricatniky, kteri na ni koukaji taky. Tudiz nez se zbavime TV, bude to trvat jeste dlouho.

Je stopro pozitivni, ze mlada generace uz na TV temer nekouka.

---

Co se tyka prechodu na online sluzby, tak hlavni problem vidim v tom, ze starsi generace neni zvykla za sluzby medialniho obsahu platit. Tady vidim obrovsky prostor pro zlepseni u televizniho obsahu, ktery bohuzel nechteji soucasni vydavatele dat zdarma za zadnou cenu. Vem si u PC her, kolikrat tvurci nabizeji ruzne akce, ve kterych se da hra poridit zdarma, to laka nove zajemce a kdyz si jednou poridis Steam, pravdepodobne uz tam zustanes a budes si i kupovat. Podobne v hudbe mas Spotify zdarma a protoze lidi nechteji poslouchat reklamy, casem mnozi prejdou na placeny model.
Moji rodice taky zkusili 3 mesice HBO Go zdarma (byla akce HBO na CZC v ramci nakupu) a uz u nich zustali. Tady jsem presvedcenej, ze by se vyplatilo online filmovym sluzbam vice podobnych akci, pouha nabidka prvniho mesice zdarma (Netflix, HBO Go) bez radne propagace opravdu nestaci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny