Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno NAS Server

Emby znám jen z doslechu, reálně jsem ho nepoužíval.
To UPnP (které jde spustit a je implantovany jako vychozí i v KODI / LibreELEC / OSMC), nemá grafické rozhraní a v mém případě slouží jako takový prostředník mezi položky (filmy, Audio knížky etc) a přehrávačem (TV, PC etc).

Co se GUI týče, tak multimediální server jako KODI nebo Plex, se mi líbí, že umí vyhledat informace o skladbě nebo filmu, stáhnout obaly, které jsou pak v knihovně zobrazeny.

Jak je na tom Emby nevím, kdyby to také uměl, tak bych neviděl problém ho zkusit, nějaké Raspberry by se mi tu na to našlo.
Teď čerstvě používám BPI-W2 (Realtek RTD1296), hlavně proto, že má 2x "6Gb/s SATA" porty, a 2x "Gb LAN", což dnes není zrovna jednoduché takový SoC zehnat, a když už seženeš, tak jde o Sata na řadiči USB.

[88687-bpi1-png]

[88686-bpi2-png]


(Raspberry se mi líbí, ale Pi4 mě nějak nepřesvědčilo i ten FMWare není ještě opravdu na takové úrovni aby šel potencionál Pi4 explotovat, vysoké teploty, a na Pi3 bych nic vážnějšího neprovozoval, kupříkladu WEB stránky které bych nechtěl riskovat mít na nejaké SD kartě :-). Na KODI etc pro domácí užití je víc jak dostačující jen bych doporučil dokoupit ke KODI dalkové ovladaní. Za 13$ jsem zakoupil:
DECOLER 2.4Ghz .
Má jen základní tlačítka, možnost použít dalkové ovládání i jako myš , zkrátka jen to nejdůležitější, osobně moc nemusím preplacané ovladačky.
Hned po zapojeni fungovala v KODI, fungovala by i v Emby ?).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny