Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVB T2 - stbox, 2 tunery, zkušenosti

Slááva, konečně vidím pochopení problému z Vašich názorů a odpovědí. ( Nic ve zlém, ale v rámci diskuze asi i mlok8 pochopil o jaký technický problém jde.) A že tento problém se týká řady z nás, to vím ze svého okolí atd. ( Někteří říkají, že prostě manželce nemůžou vzít ten starý dobrý DVD rekorder, nebo že je zabije..:-). Jen na okraj : digict.cz.. mi na můj dotaz odpovědělo..." propojení DVD rekorderu a set-top-boxu není testováno a společná funkcionalita není garantována "..takže se rozčiluju, stejně jako ..ml1.Dík.
Ale : Tesla Duplex nemá moc dobré hodnocení.., Strong 2 tunery..totéž..ten panasonic DMR ..by možná byl dost dobrý, ale zatím asi cena dost vysoká.., Octagon (Zdenál) neznám, je to zajímavé. Teď jsem objevil na OKAY nový Mascom MC 720Plus. Cena kolem 1 100,-. V popisu jsou funkce dost blízké jakési náhradě, co máme dosud ( já mám LG s pevným diskem, naprostá spokojenost po skoro deseti letech. Vše funguje i když samozřejmě dnes už vypalovačku na něm nepoužívám.) Neznáte někdo ten nový Mascom ?
Zdravím všechny a doufám, že se snad v brzké době něco obdobného a přijatelného ( a jak říká i ml1..co ti výrobci..), objeví.
Dík, důchodce 72

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny