Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poradte dobry airsoft eshop

Tak naposledy hosi...ked k vam pridem na kavu a vy si vylozite nohy na stol (co sa nema teda vsakano) a mne sa to nebude pacit budem ticho. Ak s tym budem mat velky problem uz k vam na kavu nepridem. Alebo sa s tym zmierim, pretoze som u vas doma, kde si vy mozete robit, co chcete a pridem aj nabuduce. Jednoduche nie? Urcite vas nebudem obvinovat, ze ste mimo lebo nohy na stol sa predsa nevykladaju.
Ak nechapete tento priklad skusim iny...tejto poradni ja (nielen ja) venujem svoj volny cas, svoje peniaze. Ak mate chut znechucovat my to tu len tak dalej a kludne sa moze stat, ze ziadna poradna zajtra nebude, ani si neviete predstavit kolkokrat som mal chut sa tu na to vsetko vykaslat. Naco sa jej mam venovat, ked tu musim celit takymto invektivam a "radam"co robim zle a ako som mimo. Nemozem venovat cas aj zmysluplnejsim veciam? Mozem, viem si ich predstavit.
Na zaver vam dam malu radu...ak vam chyba empatia a schopnost predstavit si to cele zalozte si vlastnu poradnu, majte tam vlastne pravidla, je to jednoduche relativne a zelam vam naozaj vela uzivatelov, idealne takych ako ste vy nech vam daju hned ochutnat tej vasej mediciny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny