Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony TV vs Samsung TV

Ja nikde nerikam, ze nema hlasove ovladani budoucnost a ze to neni vec, ktera lidem pomaha.* Ale opravdu se ti zda, ze je rozumne efektivni misto pouziti jednoducheho tlacitka a infra signalu mezi ovladacem a televizi, posilat data nekam pres pulku sveta na server, rozkodovat o jaky pokyn se jedna a naslednou zpetnou vazbou zase zaslanim pres pulku sveta ten pokyn provest?

Vazne to dava smysl to lidem vnucovat jako jedinou alternativu kdyz by mohli k TV dat proste jednoduchy energeticky mnohem efektivnejsi ovladac se zapinacim tlacitkem, prepinanim vstupu a numerickou klavesnici, vic mnozi z nas nepotrebuji.

---

* Uz jsem to tu psal kdysi, Amazon Alexa uz dokazala objasnit i vrazdu diky tomu, ze zaznamenava veskery obyvakovy provoz. Z toho plyne nevrazdit manzelku v obyvaku, nevyplati se to! A treba jednou dokazi tyto systemy i sami rozpoznat co by se mohlo stat a zavolaji policii driv nez se to stane, takze nebudou slouzit jen k objasneni zlocinu, ale i k predchazeni. Takze pozitivni vlastnosti systemu hlasoveho ovladani ja nerozporuju, presto si myslim, ze je to trochu prehnane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny