Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
fa.Sony sa solídne pohoršila čo sa týka výrobkov najnižšej a strednej cenovej kategórie oproti kvali…
Kilo.Viktor 28.12.2019 19:19
Kilo.Viktor
fa.Samsung sa solídne pohoršila čo sa týka výrobkov najnižšej a strednej cenovej kategórie oproti kv…
RedMaX 28.12.2019 20:01
RedMaX
Je to tak :) Proste vyjma "premium" rady je Sony i Samsung fakt nic moc. Ale obe vybrane patri do "p…
lucifer 28.12.2019 20:07
lucifer
tak za takový ovladač jako je tady: https://www.samsung.com/cz/tvs/uhdtv-ru7402/UE43RU7402UXXH/ přes…
touchwood 28.12.2019 21:05
touchwood
Zrovna podle ovladače si televizi tedy alespoň já nevybírám :-D Teď jsme měnili kvůli DVB-T2 a použí…
mlok8 29.12.2019 00:16
mlok8
No tak třeba já mobil zahazuju, pokud jen trochu můžu a jedinou ovládací aplikaci k TV tam mám tu, k…
touchwood 29.12.2019 10:15
touchwood
Kurna jak to tady čtu, tak moje HD tv Philips cca 10 let stará neumí nic, jen kvalitní obraz a (no z… poslední
jezekhifi 29.12.2019 16:03
jezekhifi

fa.Sony sa solídne pohoršila čo sa týka výrobkov najnižšej a strednej cenovej kategórie oproti kvalitatívnej úrovne pred 30 a viac rokmi. Od Sony sú dobré snáď už len TOP modely. Dokonca v súčasnosti už ani televízne štúdiá nenakupujú Sony techniku, čo bola vždy ich doména v minulosti.

fa.Samsung sa solídne pohoršila čo sa týka výrobkov najnižšej a strednej cenovej kategórie oproti kvalitatívnej úrovne pred 5 a viac rokmi. Od Samsungu sú dobré snáď už len TOP modely.

Tim nerikam, ze se Sony nezhorsila, jen ze u Samsungu je to v blede modrem. :-/

Je to tak :) Proste vyjma "premium" rady je Sony i Samsung fakt nic moc. Ale obe vybrane patri do "premium" kategorie a mely by byt OK.

Samsung "Q60" je jen edge-led, Sony ma direct led = z techhle dvou bych bral Sony, je technicky rozhodne lepsi. Primym konkurentem od Samsungu by byl az model Q70 - pak bych bral radeji Samsung. Sony ma fakt HNUSNE dalkove, a Android je tamagoči - v TV bych ho osobne zrovna moc nechtel.

Zrovna podle ovladače si televizi tedy alespoň já nevybírám :-D Teď jsme měnili kvůli DVB-T2 a používám jenom mobil na ovládání... Člověk to má pořád u sebe, nemusí to hledat po stole, v kuchyni nebo nedej bože v pokoji dětí, pes ani kočka to nerozkouše a nebude to mít jako hračku a v rodině se o to nepereme. Ovladač od televize leží někde ještě v plastovém sáčku v krabici :-) A při správném výběru aplikace člověk nemusí ani nic na mobilu přepínat a šikovně si to přes Samsung gesta nastaví na hrany telefonu, takže to ovládá pouze pomocí gest. Je 21. století, nevím, proč bych měl používat ovladač.

No tak třeba já mobil zahazuju, pokud jen trochu můžu a jedinou ovládací aplikaci k TV tam mám tu, která umožňuje vstup do servisního menu (protože to používám v práci).

I v 21. století (zejména v něm) jsem zastáncem ergonomie a inteligentního ovládání, které slouží mně a ne já jemu, ne nějakých poblbaných gest, která si musím pamatovat. Kladivo je taky stejné už více než 2 tisíce let, a i když hřebík zatlučeš v 21. století i outdoorovým telefonem, tak kladivo bude vždy nejefektivnější.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru