Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem neskutecne zasekany notebook

Tak ze 4GB je lepsi, nez 2GB je jasne, stejne jako ze 16GB je jeste lepsi.
Textovy editor a mp3 sly sputit naraz uz na 486 se 4MB RAM :)
Ze spousta novych stranek je napsana tak pitome, ze nezrizene bobtnaji taky neni predmetem sporu. Urcite neni problem napsat stranku na 20GB shitu, otazkou je, kdo by na ni chodil.
Problem je, kdyz se mu pocitac nemyslne seka uz kdyz pise adresu te stranky - to by asi nemel ... to by mel teprve az ji zacne tahat a nevejde se mu do RAM a zacne ji cpat do swapu. Pokud mu to ale donedavna nejak fungovalo, a takhle to vysiluje az ted, tak je neco blbe.
Na co jsem reagoval, bylo tvoje tvrzeni, ze "žádný moderní systém nefunguje s 2gb ram" - coz zjevne neni pravda. Kdybys napsal, ze "zadne novejsi verze Windows nefunguji se 2gb ram" tak to rozporovat nebudu, na tolik do nich nevidim a zni to plne uveritelne. Stejne jako kdybys napsal "nektere stranky jsou takovy shit, ze se na 2gb ram maji problem rozumne zobrazit a i na normalnim HW pojedou desne pomalu (natoz na Michalosovo notebooku)".
Ale ani jedno, ani druhe se netyka obecne naroku moderniho systemu na ram. Neni problem vymyslet ulohu, ktera bude potrebovat stovky GB RAM pro efektivni zpracovani, ale z existence takovych uloh nevyplyva, ze "zadny moderni system nefunguje s 64GB RAM"
---
Pokud tam aktualne nema ani antiviry, ani zadnou jinou havet (od viru, prez uzasne sporice obrazovek po automaticke updaty treba), tak aspon zadavani adres by melo jit rychle - pokud ten prohlizec nema zapraskanou historii stovkama ci tisicema adres a nepokousi se to po kazdem znaku hledat - pak by mohlo pomoct vysypani historie, pripadne i vysypani cache (se zjevnymi dusledky), pripadne jejich omezeni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny