Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem neskutecne zasekany notebook

Zdravim, mam jeden notebook pouze na emaily a podobne, ale ten notebook je ve windowsu tak neskutecne zasekany, jenom stranky se nacitaji 5 minut, kdyz chci napsat do google chrome napriklad sezna.....cz tak to napisu a text sezna...cz se ukaze az treba po 30 sekundach jak je to zpomalene, zkousel jsem i cistou reinstalaci windowsu vista,7,10, a u vsech windowsu stejne, windowsi jsou original, formatovany disk a ciste nainstalovany windows a stejne je vse tak moc pomale ze nez se dostanu na email tak to je tak na 20 min...Vim ze to neni zadny stroj, ale na takove malickosti jako email a podobne by to melo stacit si myslim, problem v internetu neni, mam jeste jiny notebook a ten nacita jak blesk rychle.. Ovladace jsou nainstalovane ze stranek pro tento notebook,grafika,atd.

MSI ER710

2gb ram
ATI X1270 epress
procesor: AMD Athlon X2 dual core TK-55
Windows Vista.

Notebook se chova asi jako kdybych mel 64mb ram a pokousel bych se mit na tom windows 10... proste zasekany az je to nehezke..

Dekuji.
Změna kategorie, původně: Hardware. Notebook je notebook. (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ať už harddisk je nebo není Ok nacpal bych tam Ssd disk a zkusil kolečko instalací znovu. Přidal byc… poslední
Stefran 31.12.2019 11:05
Stefran

Ať už harddisk je nebo není Ok nacpal bych tam Ssd disk a zkusil kolečko instalací znovu. Přidal bych do test instalací i Linux Mint.
Linux Mint na 2Gb paměti nebude blesk, ale pojede.
Momentálně si hraju na Dell Optiplex 360 2Gb ram, 250Gb Hdd s Linuxem a funguju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru