Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 - hlásí konec podpory

Pokud tím neřídíte atomovou elektrárnu nebo burzu cenných papírů, tak to nechte plavat. Teda pokud vás neirituje to že už nedostanete žádné aktualizace nebo to, že po několika letech k tomu neseženete rozumně hardware. (Osobně bych ani pro jeden z uvedených případů windows nepoužil.)
Spíš je to taková snaha vytlouct z lidí další peníze.
Přejít na novější systém je možné, ale je to dost velký zásah, navíc nevíte, jestli pro změnu váš starý počítač (sedmičky se prodávaly naposledy před 7 lety a to už bylo znát, že jsou ve výběhu protože byly už nějakou dobu osmičky) zvládne nový systém. Ani to, jak dlouho ještě bude pracovat. A i kdyby to počítač zvládnul, máte spoustu periferií (tiskárna, skener...), které potřebují ovladače a pokud jsou také tak reliktní jako ten počítač, pak je dost možné, že ovladače pro desítky už pro nebudou a ty staré zase nebudou v desítkách fungovat.
Prostě bych to ignoroval, počítač bych nechal dožít tak jak je.
P.S. Windows10 už je taky dost historický operační systém, pokud už bych kupoval nový, počkal bych si na další verzi, třeba se šťastným číslem 13 (nebo na jaké číslo přeskočí tentokrát).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny