Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak upravit rám a celkový styl Windows?

Na Linux tahají hry jenom idioti a děcka. S takovou dopadne jak Windows. Nějací skuteční hardcore linux uživatelé co tráví drtivou většinu času na terminalu a používají tento operační systém na to na co je právě o proti Windows nejlepší by tě s nakym hraním hnali.
O tom že používáš Linux na plno bez problémů pochybuji, toto jsou řeči lůzeru někoho, kdo používá Linux jak Windows. Nainstalovat programy a klikat v oknech.
Tak jak pindy o tom, které jsi psal někde v jiném vlakne, jak je Linux lepší jak Windows protože nepotřebuje i stalaci ovladačů , jak zapojíš à jedeš. O tom co jsou free a no-free ovladače, s tím tě nebudu ani zatěžovat protože nebudeš vědět o čem je vůbec řeč. Zavést ovladač při detekci nového hardwérového komponentu umí i pitomé Windows.
Podle mě neumíš skompilovat ani jádro, podle toho jak Ubuntu stále vynášíš nahoru mi spíš případně že se cítíš jako pravý ITák a cool, nic víc.
Hlavně si nezapomeň na jeden klik změnit prostředí, když ono je to tak důležité přesně kvůli tomu sem zvolil Linux, ah ty dnešní kinder IT.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny