Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o radu s prezentací

Klasické produkty Nera nepoužívám, nepoužívám tedy ani Nero WaveEditor.
Jani, z toho, co píšeš, vůbec nejde poznat co ti nefunguje.
Takže budu jen tipovat a odhadovat.
Jestli tím nejde myslíš to, že ve WaveEditoru nejde uložit audio ve formátu Nero AAC, tak to nejspíš nejde proto, že to ukládání je podmíněno licencí nějakého placeného produktu Nera (tipuju toho vypalovacího nebo Platinum - předpokládám, že by stačila jen nainstalovaná licence). Toto se ale týče jen ukládání přes dll knihovnu Nero AAC. Neplatí to pro exe (ten se dá používat zdarma), ten je sice už 10 let starý, ale kvalitní a použitelný je i tak, najdeš ho na netu pod NeroAACCodec. Je to cmd utilitka a využívají ji programy jako foobar2000 (zdarma) - ten doporučuju zkusit jestli ti jde jen o enkodování a převod do nero AAC, klidně bych ti poradil jestli budeš chtít. Já používán třeba MeGui a ten používá taky NeroAACCodec. Pokud ti jde i o úpravu tak tu můžeš provést ve WaveEditoru, vyexportovat to do flacu a flac pak enkodovat pomocí NeroAACCodec (např. ve foobar2000).
Mimochodem Nero AAC (dll, i exe), který předpokládám používáš, je výborný enkodér pro nízkobitratové audio, takže výborná volba.
Jestli toto není ten tvůj problém, tak napiš jaké audio se snažíš enkodovat, do jakého formátu a v čem spočívá to tvé nejde (detailní popis).
A předpokládám že AAC v odpovídajícím kontejneru v PowerPointu vkládat jde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny