Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stará televize jako monitor k PC

Dobrý den, jelikož kvůli DVB-T2 plánujeme kupovat novou televizi, přemýšlel jsem, že bych si starou televizi LG 22LD320 vzal jako monitor k PC. Nyní mám u PC 2x BenQ GL955A s TN panelem takže barvy nic moc. Pokud bych jeden nahradil televizí, polepšil bych si nějak co se týče kvality obrazu a bylo by vůbec bezpečné koukat do televize z blízkosti cca 60 cm? Děkuji za názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když jsem před léty kupoval něco jako televizní monitor LG (monitor s tunerem, protože bez tuneru by… poslední
ml1 06.01.2020 14:25
ml1

Když jsem před léty kupoval něco jako televizní monitor LG (monitor s tunerem, protože bez tuneru byl dražší), měl jsem strach, že to nebude pořádně zvládat ani jedno, jak je u multifunkčních zařízení zvykem (zvlášť při té ceně jsem si nedělal iluze). Výsledek mě tehdy překvapil, pro zobrazení z PC je výborný, televize na něm také jde dobře a ještě několik dnů půjde, než se DVB-T1 vypne, má dost vstupů. Jasně kdybych byl náročnější, je to TN (tehdy se nic jiného nedělalo), takže ze strany barvy nic moc, ale kdo potřebuje na telku koukat ze 100 stupňů.
Já bych ho klidně přidal jako třetí, víc monitorů, větší plocha pro práci. A pokud grafika zvládne jen dva, tak přidat další grafiku pokud je kam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru