Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde stahovat hudbu v lepsim formatu nez stereo, napr.kvadrofonni, Surround sound, 5.0, 5.1, ... ?

Dobry den,
prosim vas, jak napovida nadpis: kde stahovat hudbu v nejakem lepsim vicekanalovem formatu nez mono nebo stereo, napr. kvadrofonni, Surround sound, 5.0, 5.1, 7.0, 7.1, ... (idealne tech 7.1 :-) ) ?
Chtel bych si uzit kvalitnejsi a lepsi a prostorovejsi poslech hudby :-) .
Idealne neco bych chtel neco kvalitnejsiho ze zanru: pop, dance, elektro, disco, 80s, 90s, 2000s, rock, vazna hudba, ... vite prosim nekdo, kde stahovat zdarma takove pisnicky v nejakych lepsich vicekanalovych formatech uvedenych vyse?
Dekuji moc :-) .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Cílem věrné reprodukce je přiblížit se vjemu z koncertního sálu. Tam obvykle posluchač sedí k orches…
jirka44 15.01.2020 08:11
jirka44
U hudby je stereo jasne, ale nevim je film z roku 1977 kde se s prostorovym zvukem jeste moc nepocit…
CalebCox 15.01.2020 10:29
CalebCox
spravny testovaci vzorek opak je pravdou. Podle zuku se dá přesně lokalizovat, jak se to UFO se při… poslední
jirka44 15.01.2020 10:49
jirka44

Cílem věrné reprodukce je přiblížit se vjemu z koncertního sálu. Tam obvykle posluchač sedí k orchestru čelem a nemá ho za zády, tedy stereo reprodukce je postačující k navození obdobného prožitku. Význam vícekanálové reprodukce a zejména zadních reproduktorů jsem za svůj život ocenil pouze jednou a to u filmu Blízká setkání třetího druhu.

spravny testovaci vzorek

opak je pravdou. Podle zuku se dá přesně lokalizovat, jak se to UFO se přibližuje zezadu, jakoby přes hlavy diváků i když dlouho ještě není vidět na plátně. A teprve potom se pomalu začne objevovat na horním okraji plátna, ten efekt je dokonalý. Je to ovšem potřeba vidět a slyšet v kině.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru