Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem windows 10 - pořád plný disk, velikost podadresářů

Do textaku, protoze ten se da snadno dale zpracovat (napr. CSV je specialni pripad textaku) a archivovat a porovnavat s predchozimi verzemi. (nebo do neceho, co jde do textaku rozumne vyexportovat, treba excel, databaze, word, HTML tabulka ....)

Kdyz mi to jen na obrazovce ukaze par nejvetsich souboru/adresaru, tak je mi to v podstate na nic, protoze bych si ty velikosti musel rucne opisovat, abych to mohl porovnat po reinstalaci/aktualizaci.

Ono nektere adresare jsou velke a pritom v poradku, jine zase ne - takze je lepsi videt, jak se to vyvyji v case - kdyz je to velke po instalaci a dal se to nemeni, tak je to asi OK. Kdyz je to po instalaci male a pak to pravidelne narusta, tak je to problem a je potreba resit, ktery program to tam sype (jen to naslepo odmazavat resi nasledek, odstraneni programu, co svini, resi pricinu)

Neni mojim cilem to jednou naslepo procistit od "nejakych souboru" (o kterych treba ani nevim, kde se tam berou a jaky maji ucel), ale navzdy zatrhnout tvorbu souboru, co zbytecne zabiraji misto, abych to nemusel kazdy mesic opakovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny