Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Slabé fps u Steam her.

Myslel jsem si, že zachováme aspoň trochu respektu, ale když nechceš, fajn. Na tvoji úroveň nepůjdu, dokazovat "znalosti" věkem tu nebudu a posílat tě do blázince taky ne.

1) Teorií "u čeho jsem nebyla, to neexistuje" se oháníš ty, ne já. To že to většina a ani ty nevidíš, neznamená, že to nevidí nikdo. Takže trapně tu působíš ty, když tvoje vlastní argumenty jsou vlastně proti tobě. Zatím jsi neřekl vůbec nic za sebe, jen za studie.

2) Je mi vlastně vcelku jedno jak se tomu říká. Neschovávám se tu totiž za teoretické pojmy, takže dost možná nazývám věci špatnými jmény. Ale tu odezvu jsi furt nepochopil. U zatím všech FPS her, které jsem kdy hrál, se s FPS obnovoval vždy celý klient, takže i veškeré inputy. Input mezi snímky se sice grafiky zobrazí vždy až na tom dalším framu, ale technicky se provede již dříve. To myslím "odezvou". Ty jsi stále nepochopil, že vše není jen o monitoru.

3) Jak fungují FPS vím. Ale pokavaď chci z průměru 100 udělat 80, neudělám ho z čísel 80+.

Děkuji za starost o mé ego, ale neboj, na náhodném návštěvníkovi poradny, co sice zná teorii jak básničku, ale prakticky nevidí ani na špičku nosu, fakt neutrpí. A nezapomeň mi tam zase hodit mínusko, kačere... pardon, mloku. :-)

--- Moderátorům se omlouvám, dále se k tomuto nebudu vyjadřovat. Nemá smysl se hádat s jedincem, jehož cílem není dokázat pravdu, ale dokázat jak jsou ostatní blbí, jen on je letadlo. ---

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny