Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém z prehliadačom - vaše síť je zdrojem neobvyklého provozu

Mám problém zo svojim prehliadačom, vypisuje túto výzvu:

Informace o této stránce

Naše systémy zjistily, že vaše počítačová síť je zdrojem neobvyklého provozu. Účelem této stránky je zkontrolovat, zda požadavky odesíláte skutečně vy, a ne robot. Důvod:

Tato stránka se zobrazí, pokud Google automaticky zjistí, že z vaší počítačové sítě přicházejí požadavky, které se zdají být v rozporu se Smluvními podmínkami. Blokování ukončíme krátce poté, co tento provoz ustane. Chcete-li mezitím nadále používat naše služby, vyplňte výše uvedený test CAPTCHA.

Tento nežádoucí provoz může způsobovat škodlivý software, plugin prohlížeče nebo skript určený k automatickému odesílání požadavků. Pokud používáte sdílené síťové připojení, požádejte o pomoc administrátora – příčinou může být jiný počítač se stejnou adresou IP. Další informace

Někdy se může test CAPTCHA zobrazit v případě, že požadavky odesíláte velmi rychle nebo používáte některé výrazy charakteristické pro roboty.

Adresa IP: 88.212.37.48
Čas: 2020-01-17T14:01:08Z
Adresa URL: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=you+tube%C4%8D

Dosť ma to obmedzuje, dá sa to nejako vypnúť? Prvý raz som captcha vyplnil aj druhý raz, ale už ma to obmedzuje. Dá sa s tým niečo robiť?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vypnut sa to neda, pretoze je to zalezitost Googla. Mozes prestat pouzivat Google a potom ta to nebu… poslední
fleg 18.01.2020 11:45
fleg

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru