Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit webové stránky, aby se zobrazovaly na první stránce Google ?

Dobry den, nedavno jsem si vytvoril webove stranky kvuli zivnosti a zajimalo by me, co kde a jak nastavit, aby se stranky zobrazily na prvni strance Google. Momentalne se daji vyhledat pouze po zadani cele domeny a to az na nejakem ctvrtem miste. Jak docilit toho, aby byly webovky normalne dohledatelne i po zadani slov v nazvu stranky a byly lepe dohledatelne ? Jsem v tomhle absolutni amater, takze budu rad za kazdou radu a tip. Predem diky :)

Předmět Autor Datum
Musíš tam mít atraktivní obsah, aby to takto Google vyhodnotil. Nebo si zaplatit pozici ve vyhledává…
L-Core 24.01.2020 18:04
L-Core
Asi máš o Googlu trochu zkreslené představy - že si vytvoříš stránky a druhý den už budou na první p…
host 24.01.2020 18:12
host
https://pc.poradna.net/articles/1461703-seo-magia-alebo-ako-predat-dazdovu-vodu Starsie, ale stale p…
fleg 24.01.2020 18:17
fleg
je to úplně jednoduché: 1) bude dobré, když na tebe budou odkazovat desítky relevantních stránek. př…
lední brtník 24.01.2020 19:31
lední brtník
Nejspolehlivější je zaplatit Gouglímu obolos. A v našich podmínkách nepodceňuj Seznam.cz poslední
IQ37 24.01.2020 21:16
IQ37

Asi máš o Googlu trochu zkreslené představy - že si vytvoříš stránky a druhý den už budou na první pozici, nebo alespoň první stránce, Googlu. A půjdou vyhledat po zadání jakéhokoliv klíčového slova, které má jen trochu souvislost s tvým podnikáním. Takhle to ale nefunguje.

Jsou lidé nebo firmy, které se živí tím, že ti zlepší pozici ve vyhledávači(-ích) - buď optimalizací (SEO), nebo zpětnými odkazy na cizích stránkách, nebo prostě zaplacením přímo Googlu.

Sám pro to můžeš udělat to, že stránky budou správně strukturované, budou obsahovat vhodná slova, titulky stránek, nadpisy, popisky obrázků, odkazy, atd.... Dále je potřeba, aby měly co nejvyšší návštěvnost a odkazovaly na ně jiné stránky. A i tak se objeví ve vyhledávačích až po nějaké době, nebude to ze dne na den....

Zkus si třeba udělat test: https://seo-servis.cz/source-zdrojovy-kod/
Jaké máš hodnocení?

je to úplně jednoduché:
1) bude dobré, když na tebe budou odkazovat desítky relevantních stránek. při velké konkurenci až stovky nebo tisíce, ale to by ses tu neptal, to už bys věděl sám.
2) když tvé stránky (právě z odkazů google) vyhledají a použijí tisíce a více uživatelů. když to bude hnůj, nepomůže ti žádný dočasný ojeb.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru