Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Padání náročnějších her

Teplotu technicky v HWInfo zjistíš. Spusť hru a můžeš alt-tabnout (či hodit na druhý monitor, jestli máš) a podívat se jaké jsou teploty. Monitoruje to i maximální teplotu.

Z daných screenshotů sice opravdu moc nevyčteme, ale něčeho jsem si všiml. Píšeš, že RAM jsou oficiálně na 3200 MHz. Avšak zjevně je někdo natlačil na 3466 MHz. A dle časování soudím, že se s nima nikdo moc nezabýval. Takže mám podezření, že RAM jedou na 3466 s časováním pro 3200. Což je velká šance, že stabilní nebude. To by i vysvětlovalo padání her. Nevím, jestli jsi to nastavil sám či někdo jiný, každopádně pravděpodobně to není správně. Vlez do biosu a dej je zpět na automatické nastavení. Všechno - frekvenci, časování (které však pravděpodobně na auto je) i napětí. Mohlo by to pomoct.

"Driver Easy" sice opravdu není ideální program, avšak možná to tentokrát není ten problém. Stejně bych však doporučoval reinstalaci systému, jelikož tento asi není v zrovna ideálním stavu. A na ovladače žádný programy, ručně stáhnout z stránek výrobce desky a grafické karty a pořadí - chipset, restart PC, grafika a zbytek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny