Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přenést Windows z HDD na SSD?

Komplet nainštalovaný OS má v sebe presne na chlp stiahnuté ovladače pre pôvodné ID HW, ktoré sú zapísané v Registroch jedinečnými identifikátormi CLSID, v knihovniach dll, sys, ini, inf apod. z čoho vyplýva, že nie live, teda za behu v gr. prostredí spusteného systému ani v Núdzovom režime sa nedá vykonať zmena nových zápisov ovladačov pri zmene HW.

Robí sa to transferom a to tak, že sa v I. rade spraví komplet záloha oboch oddielov hdd niekam bokom na voľný externý nosič (do zložky), vyrobí sa na fleške boot manažér s vlastným zavádzačom EaseUSpod Windows, nabútuje sa táto fleška, vloží sa nosič na ktorm je záloha PBD, a spustí sa Transfer vo vlastnom gr.prostredí EeaseUS pod RAM. Dáta na pevných diskoch spia než sa spustí samotný prenos. Je to vlastne klon, ale výhradne iba systému, logických oddielov, s bonusom podsunutia ovladačov. PC musí byť káblom prepojené na modem a na net.

EaseUS Todo backupper má desiatky patch na nete ktorými sa dá aktivovať, len je nutné ovládať Firewall, aby sa usekli, uťali "žíly u pytlíku", pripojenia do hniezda serverov počas inštalácie backuppera. Musíš trochu polistovať na nete.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny