Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr televizoru do 25 000,-

Poznate, je to dle mne dost zasadni rozdil. FALD = mnohem vetsi dynamika obrazu, cerna je fakt cerna, HDR je skutecne HDR (citelne vyssi maximalni jas) a ma realne smysl, pri filmech i pri hrach. Negativum je pak v nekterych situacich "dychani" obrazu (jasu) - dan za "local dimming", zas v 99,9% casu je to proste lepsi.

Instalace - jde o to ze takovehle uhlopricky bych mel osobne strach instalovat sam - radej at je to na nekom jinem. :-) Bacha, "instalace zdarma" je jen u autorizovanych prodejcu, kteri tuhle sluzbu i inzeruji (dle mne za to stoji)

65" mam asi tak z 3 - 3,5m, a prijde mi to tak akorat. Pokud je obraz aspon full HD, vypada to vyborne, upscaling mi prijde subjektivne super. Skvely obraz z PS4, na hry jsou tyhle Samsungy vyborne. Jasne ze si chce nejdriv dost pohrat s nastavenim, to defaultni "eye-candy" je prisernost.

Jestli 55" s FALD, realne pouzitelnym HDR a lepsim zvukem (Q60 ma i slabsi zvuk, nema subwoofer, Q70 ma na "placatou TV" zvuk celkem slusny) nebo 65" bez tohohle vseho - to je tezke. Osobne bych bral Q70.

Dalsi moznost je ta Sony jak jsem psal, je to stejna trida, podobna cena, a netroufnu si rict co je lepsi. V drobnostech bude lepsi tu Samsung, tam Sony. U mne vyhral Samsung kvuli te instalaci, a kvuli lepsim hernim rezimum. (vcetne freesync 20 - 120Hz treba)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny