Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s nestabilním vypínáním PC při hrání velmi náročných her (RX 5700 XT)

Výborně. Na to jak píšeš že s tím neumíš se držíš velmi dobře děláš a odpovídáš přesně na to, na co se té člověk ptá (to tu dělá snad jeden tazatel z 10 :-))

Kdybych se měl držet jen na základě toho výsledku, tak žádné výkyvy na zdroji nejsou, až na ten jeden pokles na 12V, klasické výsledky špatné stability jsou skoro až klikyhaky a podstatné propady v napájení které se u tebe neprojevují.

Co je ovšem znepokujicí, jsou ty teploty.
Obnovení nastavení BIOS by jsi zvládnout mohl. Jen v BIOS zadej výchozí nastavení "Load default (nejlépe bez té třetí RAM). U toho CPU maš možná trochu výší VCORE, uvidíme jaké bude po obnovení BIOS a vynuceni nové HW detekce.
Napájení jeho profily (napájecí) řeší poslední verze microkodu Agesa (tak jako PCI), tak po Update BIOS by jsme mohl trochu lépe optimizovat to CPU, kde mu poprípade trochu snížíme VCORE čímž by jsme mohli vyhrát dobrých 5-8C°
BIOS na stahnuti : https://www.msi.com/Motherboard/support/B350M-GAMING-PRO. Nejlépe 1.0.0.4 Patch B, nebo minimálně 7A39v2L.
(hlavní teď před pokračováním, bude ta aktualizace Agesa. Jen ji nahrej na USB klíč ve formátu Fat32, v lez do BIOS a zadej Aktualizace. )

[Update BIOS]
Jedna z možností, jak provést Update BIOS na desce MSI :

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny