Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se zamrznutím notebooku

Dobrý den, žádám zoufale o radu, která rozhodne zda je nutná reklamace mého notebooku, či nikoliv.
Druhý den se potýkám s problémem, kdy zapnu notebook, vše šlape na integrovanou grafiku a funguje takřa jak by mělo, když ale spustím cokoliv, co zatíží mojí GeForce (Apex, WoT), hra jede cca 2 minuty a pak se zasekne komplet všechno, zvuk, obraz, nereagují tlačítka. Jedinou možností v této situaci je tvrdý restart. Při opakovaném pokusu mi vyskočilo při záseku hry okénko DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED a dále že mohla být karta fyzicky odebrána atd.

i5-8300H 2,3GHz
nVidia GeForce GTX 1050Ti 4GB
8GB RAM

Doposud jsem brouzdal internetem a zkoušel co se dalo, (reinstal grafických ovladačů, instalování předchozích verzí, vytvořit nový graf. registr, projet PC antivirem).

Podotýkám pro rýpavé povahy, že doposud na notebooku šlapalo vše jak hodinky, tudíž stolní PC pro tento charakter zábavy zatím není podmínkou.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud máš možnost reklamace, asi by to bylo, pokud to jinak nepůjde, nejlepší. Měl jsem sice jiný pr…
George63 14.02.2020 18:32
George63
jestli máš "cpu" atom a disk 5.400ot, pak bych ty hodinové časy chápal. poslední
lední brtník 14.02.2020 19:35
lední brtník

Pokud máš možnost reklamace, asi by to bylo, pokud to jinak nepůjde, nejlepší. Měl jsem sice jiný problém, rovněž u nového NB a začal se mi "sekat" při obyčejném přehrávání videí. Rovněž stejným způsobem a rovněž pomohl pouze tvrdý restart. A způsobilo to, z mé strany, přerušení aktualizace W 10, která probíhala hrozně dlouho a já se domníval, že je něco blbě a přerušil ji. Po reklamaci mi servizáci dali vše do pořádku a na toto mne důrazně upozornili, že i kdyby probíhala hodinu i víc, tak nesmí být přerušena. A od té doby ta potvůrka maká bez problémů. :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru