Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nevyřešitelný problém?? Hlučnost a bsod pc

Dobrý den,

mám úplně nový pc složený od czc.cz akorát bez gpu, které jsem nainstaloval sám (z alzy). Žádal jsem czc o nainstalování windows 10 trialu, který jsem si poté sám aktivoval i se všemi ovladači (nutno říct, že jsem prosil i o nastavení ram na 3200mhz). Po naistalování her, jsem zaregistroval větší hlučnost pc, kolem 55db v průměru cca po 5 minutách hraní kingdom come (nastavení grafiky: velmi vysoké)(fps kolem 100).

Tato hlučnost zní opravdu zvláštně, napadly mě akorát cívky na grafice, což by být nemělo. (hlučnost viz odkaz) Tuto hlučnost začaly doprovázet bsod: system thread exception not handled, attempted execute of noexecute memory, unexpected kernel mode trap.
Z toho jsem usoudil, že by mohlo jít o Ram, zjistil jsem, že nejsou napsané jako kompatibilní s mojí deskou, ale lidé všude píšou, že by to vadit nemělo a samotné czc slibuje oznámit nekompatibilitu.

Stejně jsem však odnesl pc do czc servisu, kde mi resetovali bios a updatnuli bios. (Reklamaci však neuznali)
Myslel jsem, že obnovení ramek na zakladní frekvenci vyřeší problém, avšak bsod i hlučnost zůstaly, bsod: unexpected kernel mode trap, system thread exception not handled, dpc watchdog violation.

Moméntálně jsem trochu zoufalý a nevím co dělat, napadlo mě zkusit čistou instalaci windows 10, ale nevím jestli bych ho poté nemusel znovu aktivovat.
Už mě napadl jen jiný servis než czc, ale platit 700/h se mi za něco za co nemohu moc nechce.

Pravděpodobně si tento dotaz, kvůli své délce nikdo nepřečte, ale kratší jsem to nezvládl. Budu vděčný za každou radu, možná že chyba je i na mé straně (jsem it laik) Moc děkuji za každou odpověd

Odkazy:
PC sestava: https://www.czc.cz/26of9974pag3tau9lbqa8vo8k8/seznam
Hlučnost Pc: https://files.fm/u/bvtt3vpb
Gpu: https://www.alza.cz//gigabyte-geforce-rtx-2060-super-windforce-oc-8g-d5639056.htm?kampan=adw1_komponenty_pla_all_obecna-css_graficke-karty-nvidia_c_1003803__1o1_414817402781_~92896241255~&gclid=Cj0KCQiAyp7yBRCwARIsABfQsnQk-WarSbCjzwQ5XKH4rzxNoF6PjqhB44VmlB1jNRt6cYybLkehO9AaAs0HEALw_wcB

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny