Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade stolního počítače

No, díky za odpověď. Připadá mi, jak kdybych to ve svých pětadvaceti měl zabalit a jít do penálu.
- osobně mi připadá A400 jako super disk. Ano, řádově za vyšší ceny jsou lepší disky, ale za 8 stovek jsem schopen u staršího stroje snížit start systému a následnou odezvu i o několik (desítek) minut. Tak co je na nich tak špatného? Osobně je mám několik let, kompl běží skoro pořád a jsou podstatně spolehlivější, tišší a lehčí, než jakýkoli plotnový harddisk, řádově dražší, který jsem měl ve svém životě předtím.

Dále mě zaráží ten bič na konci tvojí odpovědi. Kdybych vzal současný počítač, nechal si zdroj a bednu, třeba za dvojku střelil desku, cpu, ramky, přidal 25, tak mám připravenej case se zdrojem + 27 tisíc. Jsem přesvědčený o tom, že výsledný počítač bude s bazarovou grafikou chrochtat o něco lépe, než můj současný. U AMD mi nedává smysl žádný jiný procesor, než 3600 a to jen kvůli jeho ceně. Ve hrách stejně ještě nic nenandalo přetaktovanému 8700K/9700K, ale jejich ceny mi připadají astronomické. Né proto, že bych na to neměl, ale k čemu? Pak bych musel vzít 50, aby byla sestava vyvážená. Osobně se mi na hraní zdá nejlepší 9700k+2080s.

- Jediné, čím jsem si nebyl jistý, jsou ty paměti. To je nekonečný boj a do teď vlastně nevím, jak to je.
- Další věc, která mě zaráží je to, že mi nikdo ani nenaznačil obrovský problém, kterým řada XT od AMD disponuje!
- Nedozvěděl jsem se tu prakticky vůbec nic, jen že hry jsou pro děti a že můj disk za pár kaček, kterej funguje roky bez škytnutí je šrot. (Uznávám, že v porovnání s nvme 970pro ano)

**Všem vždycky nadáváte za špatnou formulaci dotazu, ale když člověk předloží naprosto jasnej a srozumitelnej dotaz se všemi slušnostmi, pravopisem, stejně si musí info hledat úplně sám. Tuto poradnu jsem v minulosti navštěvoval velice pravidelně a měl jsem ji za kvalitní zdroj informací, kde se schází počítačoví nadšenci. Není mi tedy příjemné to psát, ale připadá mi, že i na novinkách na facebooku se při dotazu na hardware člověk dozví víc, než
jsem se já dozvěděl tady. Neberte to jako flame nebo hate od nějakého kida. Je to čistě můj názor a myslím, že je dobré ho dát do éteru. Dostanu asi kotel...

Tak se tu mějte a díky.
*samozřejmě to není jen na tebe, ale na všechny ostatní co mi nepomohli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny