Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade stolního počítače

Rád si nechám poradit.. předpokládám že deska půjde za dva roky z domu, tenhle upgrade nechci mít 8let :-Dproto asi nebudu čekat na B550, na ryzen4, na ddr5 a podobně.
Chci vyzkoušet jak moc je lepší realtek 1200 zvuk, mám repro 5.1 takže chci vzadu 5 audio konektorů a ne tři. Požaduji normálně vypadající zadní panel kde nebude blbých 6 obyčejných usbček. Prošel jsem snad všechny x470 desky a asi jsem podobnou minul. Taky sem prošel X570 desky do 5k ale stejně poruchovou vrtuli navíc nechci /mám v paměti chladič na nforce4/. Jestli 2500 nebo 3600 (a myš či disk) je už skoro jedno.
Je fakt, že mě na B450 sere ta featura, že se při aktivním nvme disku odpojí dva sata porty, nicméně asi všichni výrobci to mají stejně /msi sem četl taky nejmíň dvě desky/. Jiný pro mě podstatný rozdíl proti X470 jsem nezaznamenal. U ROG Strix B450-F Gaming mě serou rozlehlé plastové kraviny - to jsem u jiných desek neviděl. Kvůli auře to fakt neberu, 18 už mi bylo víc jak 2x. Asus je moje oblíbená značka to je fakt. Ale MSI mám taky (s Fx6300).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny