Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Herní počítač rozmezí 30-40 tisíc

Vcelku to tak byt muze, ale nechapu tvuj pozadavek na svetylka.

MSI deska je lepsi, napriklad ty Asus maji horsi zvukovej kodek, takze pokud nechces pripojovat zvuk pres nejakou USB zvukovku, ale chces normalne zapojovat klasicke repro, tak bych ty vybrane Asus proste nedoporucil.

SSD 500GB das Windows 10, nejake programky a kolik her se ti tam vyjde, aby zustalo 15% mista, coz je u SSD optimalni? Dve hry, tri hry? Dost malo. Takze SSD by melo byt na veskere instalace a HDD na ostatni data.

Chladic procesoru Fera RGB je horsi nez Fera bez svetylek, ale procesor uchladi, takze je to na tobe, ja ti navrhl to nejlepsi v pomeru cena/vykon.

Priplacet za DDR4 3600 se svetylkama mi prijde zbytecne, zvyzeni vykonu proti DDR4 3200 bez svetylek je minimalni, ale pokud na svetylkach trvas, problem tam zadny neni.

Co se tyka zdroje, reknu to natvrdo: jezekhifi je blb, kterej do kazdyho vlakna cpe Seasonic. Tady proti sobe stoji mnohem lepsi Corsair RM650 GOLD zdroj proti horsimu Seasonic S12-III BRONZE zdroji. Vzhledem k tomu, ze sis vybral energeticky nenarocne 3700X a RTX2060 fungovat bude v pohode i ten horsi zdroj a staci ti i 550W, vzit ho muzes, nicmene ja bych uprednostnil zdroj lepsi GOLD variantu a 650W jsem navrhl proto, ze nikdy nevis, budes chtit da za par let jinou energeticky narocnejsi a vykonejsi grafiku a budes zase kupovat novy zdroj?

Seasonic ma vyborne zdroje, ale chce to treba tenhle a podle me si zbytecne priplatis:

https://www.czc.cz/seasonic-focus-plus-gold-650w/220742/produkt

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny