Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je vhodne koupit tiskarnu kdyz malo tisknu?

Dávaj bacha na to, aby sa ozubené koleská a remenice neprehodili v zuboch, lebo mne sa to po piatich rokoch odloženej HP stalo, že zblbol synchrón. Nejako si sadli a zlepili sa posuvné valce na leštených chrómových hriadeľoch určených k posuvu papiera. Zrejme prach farby lepil a lepil za tie roky.

Tri roky tonery zaschnú na betón, ale ak ich na 24 hodín do moka tanierika namočíš do lekársky čistej destilky (nie demineralizovanej z benzínky), určite trysky povolia, prípadne ich nechaj na teple 48 hodín omočené v 1cm ponorené v hladine destilky. Až potom osaď a tlač, aby sa nezničili trysky, lebo farba pôsobí zároveň aj ako mazivo metalu štrbín.

Roky som si plnil toner atramentom. Originál prvý toner mi vydržal aj 30x domácich naplnení lebo som toner šetril, nikdy nešiel na doraz, nasucho nikdy ani jeden riadok netlačil. Len problém bol s resetom kontaktov tonera blbého "múdreho" firmware, aby stratil pamäť, že bol vyflusaný po novej náplni. Niekedy stačilo nasatiť nový toner, aby sa pamäť tlačiarne predošlého tonera vymazala a znovu tonery zameniť už novou naplneným obsahom na kolene.

Dnes som upustil od atramentu. Jedine nejaké foto, inak preferujem lacný laser. Ak sa pokazí, zahodím a kúpim nový.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny