Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba: Neexistujuce zariadenie

ale na nic. "Asus X51L series" přece není konkrétní model, jen obecná řada, může se lišit použitým cpu, ram...

v tomto případě jde o značně ořezané Core 2 Duo procesory, ještě ke všemu ve starém 65nm provedení. T3200 má pracovní frekvenci 2 GHz, což je vcelku slušná hodnota, ale L2 cache byla zmenšena až na 1 MB a sběrnice procesoru je jen 666 MHz.
Použitá čipová sada je Intel GL 960, což je čipset velmi podobný klasickému Intel GM965. I tento čipset má integrovaný grafický čip GAM X3100, podporuje DDR2 paměti, ale nějaké rozdíly oproti plnohodnotnému čipsetu GM 965 tu přeci jen jsou. Tím hlavním je podpora jen 2 GB operační paměti, dalším rozdílem je podpora procesorů. Intel GL 960 totiž oficiálně podporuje jen slabé Celerony a mobilní Pentia Dual Core.

pároval se k tomu southbridge, co umí sata2. to naznačuje i rychlost čtení. procesor má nižší výkon než 2-jádrový atom.
GM965 má umět podle jiných zdrojů 4gb ram. ale jestli chceš tvrdit, že to má pod win7 dodnes jen 2gb ram, tak to je právě ten případ, kdys to měl místo nákupu ssd prohodit oknem.

opětovně tě fascinuje průměrné skóre ssd benchmark, ale nečteš si ty strašné rychlosti, zápis dokonce horší než u mechanických disků.
naopak pozitivní je to nastavení ssd vypsané zeleně, u starších windows jsem čekal možný problém.

odpovědí na crystaldiskinfo měl být screen okna s programem. kvůli té pomalosti i úmrtí prvního hdd mě zajímaly možné chyby crc error, případně specifické chyby ssd, které novější verze sw zobrazují. typ disku byl bonus ať můžu dohledat jeho noname vlastnosti, ne hlavní důvod.

nemám vysvětlení pro postupnou degeneraci výkonu (či způsob odchodu předchozího disku). ale pro tvé zamýšlené použití (neoptimalizované w7 + dnešní webové stránky) je to naprosto nestíhající a nevhodné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny