Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Soft pro budík (buzení) pro Win10

V prípade W7 x64 bit. som ho práve otestoval na uspanie do RAM a to skriptom:

@echo off
powercfg -h off
rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 /min
powercfg -h on
exit /b

pre toho, kto ešte používa oba spánky, RAM a spánok Hiberfile v koreni systémového disku.

Sedma x64 sa zobudí po nastavení Budíka na určený čas týmto manuálnym uspaním, ale aj uspaním do RAM po časovom limite nastavený v Sleep, napr. na automatické uspanie OS po piatich min.

Je zaujímavé na rozdiel od sedmy, že W10 x64 tento horeuvedený skript, jeho zástupcu na ploche neakceptuje, desina sa nastaveným Budíkom nezobudí. Ale desina sa zobudí, ak ju uspím cez tlačidlo Start - Uspať, alebo ak sa uspí automaticky v Sleep mode po časovom nastavení.

Zrejme v prípade W10 boli pozmenené nejaké kľúče v Registroch oproti sedme, prípadne v systémovom *exe zodpovedný za príkaz zobudenie z RAM; rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 /min. ak je vypnutý spánok Hiberfile.

Desina ani sedma neakceptuje prebudenie SW "Budík" z Hiberfile, lebo tento jednoduchý SW nie je napísaný pre časové obvody CMOS pre Bios, aby ich dokázal budíček "obudiť". Sú to špiny kapitaľistické, americké, neprajnícke, dobyvačné a ako bonus - antisociáľne. Zľatí naši komunisti, tí maľi poriadok v každom jednom SW, maľi bľaho a svoju pravdu o vysokej životnej úrovni v prípade prerozdeľovania, hľavne pre seba.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny