Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak Fuckbooku nemuset dat mobilni cislo

Ano i ne. Mas pravdu i nemas pravdu.

Sice me nikdo nenuti stylem ze mi nikdo vylozene nedrzi pistoli u hlavy a nerika: "Musis si zalozit Fuckbook, nebo Te zastrelim!", ale na druhou stranu soucasnou debilni dobou debilnich vsudevlezlych vsuderozlezlych uchvatitelskych az usurpatorskych asocialnich siti je clovek v cim dal vic pripadech vicemene doslova nucen a nasilne tlacen tyto pekelne vsuderozlezle debilni vyDobytky hyperblbermoderni doby pouzivat, jinak je mu v cim dal vic pripadech cim dal vic znemozneno fungovat nejen spolecensky, ale casto i pracovne i na urovnich cim dal vetsiho poctu fulltime-zamestnani i parttime-zamestnani i vnitropracovni komunikace.

Takze vlastne doslova de facto i de iure nasilne cim dal vic nuti a doba podle smerovani soucasneho vyvoje vypada ze bude cim dal horsi a cim dal debilnejsi.

Nevadilo by mi - fakt by mi nevadilo - za ucelem zisku pro pracovni, propagacni a jine NEOSOBNI ucely si zalozit sebeidiotstejsi vlezlou uchylnou asocialni sit (jestli neco idiotstejsiho uchylnejsiho vlezlejsiho a horsiho nez Fuckbook existuje? Asi ne, ze.), kdyby dana prasarna prasosit byla oddelena od meho mimopracovniho osobniho soukromeho zivota a od mych fyzickych citlivych udaju!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny