Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak Fuckbooku nemuset dat mobilni cislo

Presne od doby, kdy pomalu ale jiste zacina nastupovat totalita kontroly, ovladani, smirovani a moci a vlezlosti i na internetu. (Nedokazu to datovat presne, jde to bohuzel presne pomalu postupne podle rceni: "Zaba v hrnci pomalu se varici vody aby si zaba nevsimla nebezpeci a nemohla se zachranit oproti situaci kdy se voda vari skokove ihned tak by se zaba mohla zachranit.").

Driv opravdu pri registraci na Fuckbook stacil jenom platny e-mail, na ktery byl dorucen registracni kod, ktery dany nestastnik zakladajici si Fuckbook do Fuckbooku zadal pro potvrzeni:
a) ze e-mail je platny a zaroven
b) ze je e-mail skutecne toho nestastnika zakladajiciho si Fuckbook.

Dnes uz smirovaci a ovladaci totalita na netu dorostla uz do zrudnych rozmeru a uz plnohodnotne potvrzeni e-mailu proste nestaci, mi se to taky "To se mi nelibi.".

Jestli to tak pujde dal a nikdo nic neudela, tak za chvilku opravdu bude pro registraci do sebevetsi idiotoviny (spousta mikroidiotu se ochotne adaptuje a inspiruje makroidioty, obrovksymi mocnymi zlymi nemoralnimi totalitnimi korporacemi porusujicimi a nasledne i nasilne diktujicimi pravidla) bude nutne potreba vzorek krve, moci, kostni drene, kuze, sken oka, otisk prstu, cislo OP a rodne cislo, cisla a hesla bankovnich karet a pojisteni a dukladne bezpecnostni proverky vsech predku do 7. kolene a za byt jen naznaceni nazoru mirne jineho nez uchyloslunickarskeho u uzivatele vyrazi dvere ozbrojene komando ideopolicie aby ho idioticky uchylne slunickarsky politicky-korektne zastrelilo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny