Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak Fuckbooku nemuset dat mobilni cislo

Dobry den,
zakladam si Fuckbook a ten odporny prohnily smiracky smradlavy Fuckbook si vynucuje zadat mobilni cislo, jinak me nepusti dal. potrebuji to nejak obejit, udelat, abych nemusel mobilni cislo zadavat.
-Vzdyt zadavani mobilniho cisla prece nikdy nebylo, vzdy v dobach vetsi slusnosti a mensiho totalitniho smirovani prece vzdy stacil jen e-mail a overovaci kod zaslany na e-mailem pro oveteni platnosti e-mailu a trada, ucet byl zaregistrovan bez buzerace a znasilnovani fyzickeho soukromi.
-Navic mobilni cislo zadat stejne nemuzu ani kdybych chtel (coz sice nechci protoze premyslim, ale kdyby...), jelikoz jsem si Fuckbook zakladal uz driv jednou na stredni skole na jiny e-mail a tehdy jsem soukromi jeste moc neresil, tak jsem mu cislo dal, ten Fuckbookovy ucet ze stredni uz je sice zruseny, ale i tak stejne mobilni cislo mi to nevezme, coz je fakt humus a nelogicky perverz.
-Co je kteremu uchylnemu smirakovi po mych citlivych fyzickych udajich jao je mobilni cislo? Zvlaste kdyz nikdy driv nebylo potreba a stacil vzdy jen platby e-mail a overovaci kod na e-mail a bypo hotovo.
-To za chvili smirovaci totalita a znasilnovani fyzickeho soukromi dojde tak daleko, ze pro zalozeni Fuckbooku budu muset krome cisla donest i vzorek krve, moci, a bezpecnostni proverky obou rodicu a vsech prarodicu a prapribuznych do 7. kolene???
-Nechci davat tak citlivy fyzicky udaj spojitelny primo s fyzickou osobou, jako je mobilni cislo, takove pochybne smiracke neduveryhodne perverzni spolecnosti co prodava soukroma data reklamnim firmam po celem svete a pro kterou soukromi a etika nic neznamena, ktera se zajima jen o vo nejvyssi absolutne nemoralni financni zisky.

Ale ten ucet potrebuji pro ucely prace a pracovni komunikace a propagace, jinak bych FB klidne poslal nekam a nemel bych potrebu registrace na takove smiracke odpadni perverzni dementni fekalni zumpe internetu s fekalnim enormne kriticky neefektivnim zdrojovym kodem.

Co mam tedy delat, abych smirackemu perverznimu uchylovi, proti kteremu je i Velky Bratr zelenac, nemusel davat tak citlivy fyzicky udaj jako mobilni cislo a mohl mit ucet?

Dekuji.

PS: Jo a prosim, odpovedi opravdu jen k tematu. Jestli je nekdo opravdu tak zvraceny exhibicionista ze sebevetsimu smirackemu uchylovi sdeli sebecitlivejsi udaj jako PIN k bankovni karte, kod karty a datum platnosti a poradi mi:"Kasli na to, bud taky blbec a sdel vsechno jako ja.", tak to fakt nelze povazovat za radu od mysliciho cloveka.

Dekuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny