Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký All In One do 20tis

Nektéré AIO mají nastavitelný suport pro výšku nebo VESA (ja mám pro iMAC xSupoort na vesa, hlavně kvůli možnosti zobrazit informace, grafy na monitoru protějšku co sedí naproti aniž by se mi motal do kabelů), spousta dnešních monitorů nemá možnost nastavitelnosti výšky o noteboocich nemluvě, problematika která se výrazně od AIO neliší. (ono jde popřípadě do-nastavit i výška židle když jde o přiměřený pracovní stůl, né jen monitor)

V práci mi 5 let hučel a topil na nohy 300W desktop, když jsem chtěl zapojit USB klič, musel jsem lozit pod stůl. AIO mi osobně vůbec nevadí, navíc mi zmizeli káble a vše mám na dosah ruky (na stole mám jen monitor + myš + klávesnici (BT). Jestli někomu vyhovuje AIO tak at si ho zkrátka koupí.
(Každý snad zná ty kancelářské stoly s dírou v rohu pro natáhnotí kabelů, takže jdou esteticky schovat i u normalniho desktop, to za nejak silny argument výhod AIO nepovažuji)

Doma používám "desktop", v práci "AIO", přitom bych jedno nevyměnil za druhé (jednou jsem potřeboval mít doma zapojené tři desktopy. Musel jsem koupit 3 roztrojky abych to vše nakrmil). Kazdému pro kazdé využití zkrátka vyhovuje neco jiného, nechápu v čem je problém. Spusta profesionálů zakupuje a používá k práci iMAC, proč nekoupí a nepoužívají desktop ?
(pozor, tím nechci říct že je AIO lepší jak desktop nebo na opak, ale jen že pro každé využití může někomu něco vyhovovat více jak druhé)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny