Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký All In One do 20tis

umře PC = jsi bez monitoru

Umře ti PC, stojí tu na stole vyplej monotor, kde je rozdíl ?

rozšiřitelnost = nula. Nedáš lepší CPU, grafiku, dokonce ani monitor

Tazatel pise:

použití v kanceláři, programy, eshop, internet atd

Tam nejaky Upgrade GPU nema smysl, mimo to, v AIO jde menit i CPU.
Kolikrát jsi potřeboval upgradovat kancl prosím tě :-) ? Doma používám už několik let ITX s Celeron J4005, na mulitimédia UHD@4K 60FPS používám dokonce SoC s ARM (od Zidoo) . Upgrade ještě nepotřebuji, tato exesivní potřeba něco Upgradovat a vylepšovat je velmi subjektivní.

reklamace = dáváš pryč svá data

Z AIO jde běžně HDD vytáhnout.
Ty odevzdáváš i s desktop. (také se můžeš dostat do situace jestli porušíš záruční pásku při pokusu vytáhnout HDD, můžeš dojít o záruku / nebavím se o Home usr).
(Mimo to, když máte podporu Applu, musíš také vědět ze Apple tak jako Dell pri HW opravě komponentů na HDD nesahá a že ho může i na požádání zaslat, navíc pochybuji že na těch iMAC nepoužíváte minimálně FileVault s XTS AES 128 bits pro HDD šifrování ).

Jestli něco Upgraduju tak jen můj herní, a s věkem už jen občas a s rozvahou (teď jsem si misto nové GPU radeji koupil feederovy prut na ryby a krabičku návnad).
Data né jen pro iMAC se zalahoují, nebo je mám v time machine, osobně stejne pracuji z 90% se soubory co jsou na serveru. Nemáte rádi AIO je to na houby tak je to na houby no beru to, v pořádku, netvrdím že jsou super ani to ze se hodí každému a na všechno.

Ono je víc uživatelů Desktop jak AIO, je jasné ze když někdo napiše že AIO je použitelné že bude zasypán desktop uživateli (hlavně těmi co s AIO nemají skoro žádnou nebo jen zkušenost s plastik AIO slepeninama za pár euro, dotekové 16/9 720p TN) že né a že jedině desktop.
Napiš to samé Windows vs Linux, vyhraje MS, je snad Lunux špatný OS když ho umíš správně použít a na správnou činnost ?
Svůj názor jsem na --"Žádný, all-in-one nebrat. Samé nevýhody."-- napsal a to z duvou ze mi pripadne přehnaný, a proto že mám s AIO i doboru zkušenost "nic víc, nic mín" . Přesvědčovat Vás o tom nepotřebuji a ani jsem nic takového neměl v úmyslu ;)

Mimo to tazatel stejně už dával odkazy na krabice místo AIO kde s AIO stejně asi padlo.
(Na požadavek tazatele ktery pise : "použití v kanceláři, programy, eshop, internet atd "bych mu jinak spíš doporučil před volbou AIO již jednou výše zminené nějaké ITX s IGP/APU).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny