Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem FreeRapid Downloader 0.9u4 - nefunkční aktualizace pluginů

Obávám se, že je problém v Javě, ačkoli je korektně nainstalovaná, FR se spustí a zdánlivě funguje. Domnívám se tak, protože stejný problém s dlouhodobou neschopností aktualizovat pluginy je na Windows 7, 32 bit. Java je v aktuální verzi. Další mojí domněnkou je, že to způsobuje off-line EXE instalátor.

FRD je velmi dobrý program. Je od českého autora a to dává šanci na dlouhodobou udržitelnost.
Nějaký 100% osvědčený způsob na odinstalování Java? Přeinstalovávat kvůli tomu OS nebudu.

FreeRApid D.:
Díky za potvrzení. Jen dodám, že z některých serverů FRD stahuje. Pravděpodobně pouze z těch, které postupem času nevyžadovaly aktualizaci pluginu.

Nol:
Vybíravost FRD k Java potvrzuji, domnívím se, že však nejde o verzi jako takovou, ale o instalátor. Po instalaci off-line EXE instalátoru FRD nešlo spustit. Po instalaci Javy z on-line EXE instalátoru FRD lze spustit. Už to samo o sobě je dost zarážející.

RedMaX:
"Vzhledem k tomu, ze Java nejde ciste odinstalovat tak, aby po sobe nezanechala v systemu zadne stopy a lze predpokladat, ze problem je prave v Jave..."
Je to dost pravděpodobné, viz přebití verze z off-line instalátoru verzí z on-line instalátoru. To pomohlo, ale pravděpodobně při další automatické aktualizaci Javy došlo k fatálnímu problému, který je skrytý a jinde než ve FRD se neprojevuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny