Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Torrent a VoD v Raspberry PI (Raspbian, Ubuntu Pi) skúsenosti.

Tak buď zvolíš něco, co má SATA porty pro klasické HDD, nebo USB jestli chceš ukládat na externí HDD.

Jestli externí HDD tak to už by byl lepší nějaky Android TV box s DRM L1, bez toho ti pojedou VOD v lepším případě na 720p max, což právě některé čínské Android TV boxy nemají zaplacené, tak bych si na to dával pozor, hlavně jestli chceš VOD spouštět na 4K TV nebo FHD.

Jak fungují torrent na Android nevim, měl bych pochyby jestli by nebylo zapotřebí provést root.
Na mém boxu používám, nebo má nainstalovany Android + Open WRT, dva OS které jedou zaráz. (Android vidíš na televizi a Open WRT používáš přes web, klasika zadáš 192.168.*.* IP boxu a jsi v prostředí Open WRT
Přes Open WRT stahují (používám Aria2 né Torrent), ale tato kombinace alespoň mně v podstatě na stejnou činnost jako tvá požadovana mi vyhovuje tak nejvíc.

(v podstatě budeš narážey na základní 3 věci, buď zařízení nemá SATA, nebo DRM, nebo interní úložiště, mít systém na SD kartě bych pro něco vážnějšího nedoporučoval)

Kup si obyčejné Raspberry nebo něco levného pro torenty o do TV píchni Firestick 4K od Amazonu a čti obsah z Raspberry přes síť. Klidně si na to Raspberry nainstaluj samba nebo něco pro sdílení v síti. Tak jsem používal Plex. Na raspberry jsem měl Plex server + torrent a na TV, tabletu jsem z něho četl pomocí aplikace Plex (neplacená verze jen v domácí síti). Prostředí Plex se mi líbí, má hodně nastavení, titulky a jejich stahování, knihovny etc. Jestli Plex neznáš tak pogooli a posuď sám.
(jestli máš Android TV tak Plex můžeš nainstalovat přímo do TV)

Šlo by to dát vše dohromady, ale problém bude to VOD a DRM.Stahle filmy v 4K prehraješ bez problémů, ale stream služby budou omezené na rozlišení.

Netflix jde v 1080p rozjed přes KODI/OSMC tak jako YouTube i s DRM L3 (používám to, v podstatě stačí nainstalovat jen addon Netflix + Widewine kvůli DRM do Kodi) , ale HBO, Prime Video etc pochybuji.

Co je to Widewide CDM https://en.wikipedia.org/wiki/Widevine

PS : jak by to s tím KODI vypadalo a fungovalo můžeš vyzkoušet na tvém PC s Ubuntu. Za sebe DRM zas tak neřeším, přes KODI se dívám na filmy a Seriale zdarma přes Magic Dragon a Exodus a Netflix mám popřípadě na TV.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny