Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VirtualBox - Pripojenie cez Wi-Fi (nie Ethernet)

Niekto netusi aky driver si si stiahol, nikto netusi, ci si umoznil VM pristup k usb vo VB (standardne tusim povoleny nie je), takze este raz...vybodni sa na to, pretoze ides na to uplne zle.
Kedze nikto nevie (ani ty), aky chipset mas vo vnutri toho usbecka pozri sa ako ho vidi OS (pripadne si to pozri v tom windowse). O tom chipsete si nieco pocitaj, ci je vhodny na tvoje hratky.
Potom musis skontrolovat, ci to usb vidi Kali, ak ano tak si pozries zoznam sietovych rozhrani, ak tam bude len ethernet stiahnes si spravny ovladac a ten bud zkompilujes, alebo pouzijes uz dodany skript.
Ak vsetko prebehne pozries sa opat, ci vidis usb v zozname sietovych zariadeni. Ak ano mozes uz postupovat podla navodu z videa.
Opakujem, ze si svoju siet nehacknes, tie videa na YT utocia na siete s heslom 12345678, pripadne si podstrcia vlastne heslo do slovnika, takze tie videa su kapanek pocheatovane.
Zamerne som ti nepisal ako sa to robi konkretne, pretoze prave na toto mas prist sam ak ma mat tvoja hackerska buducnost nejaky vyznam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny