Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VirtualBox - Pripojenie cez Wi-Fi (nie Ethernet)

Aké krásne dlhé komentáre píšeš :). Keby boli aspoň o nejakej rade, ako postupovať, alebo že by si mi napísal čo presne mám stiahnuť. Ale to nehrozí že? Na miesto toho mi tu radšej napíšeš, nech sa na to vykašlem. A pritom chcem len poradiť, ako na virtualbox-e spevádzkujem Wi-Fi, resp. ako na Kali Linux sprevádzkujem Wi-Fi. Vidíš snáď niekde, že by som napísal "Čavte ľudia, chcem sprevádzkovať wifi na virtualboxe lebo chcem háčkovat."? Nie, nevidíš. Tak by som ocenil, ak by si mi poslal napr. nejaký link presne na môj model (TP-LINK TL-WN722N (Verzia 2)). A toto je tvoja odpoveď teda na každého užívateľa tu na poradni hej? "Vybodni sa na to." Pekná rada :), skutočne, vyrieši veľa problémov... :)

Napíšem pravdu... zatiaľ mi tu nepomohol ani jeden človek, a to je tu už 25 / 26 odpovedí. Na riešenie prichádzam úplne sám. Ako... ja som sem nezaložil túto tému preto, aby som si tu vypočul "vybodni sa na to". A čo ak sa na to nevybodnem? Čo ak nad tím budem drtiť hlavu, dokiaľ nad tým neprídem?

Ľudia... uvedomte sa. Príde sem človek, ktorý reálne potrebuje pomoc napr. s PC. A dostane tu odpoveď podobnú ako napísal vyššie fleg? To naozaj skôr príde na riešenie ten človek sám, než sa tu dočká odpovede.

Ako... fleg ja viem že si Admin, a že to, čo tu teraz píšem sa nad tým pravdepodobne smeješ, a chystáš sa mi zrejme vymazať tento komentár. Alebo jednoducho "jedným uchom dnu, druhým von". Ale ja naozaj potrebujem radu. Nie každý sa vyzná do počítačov a internetových sietí dokonale. Tak to prosím ber na vedomie.

Tak ešte raz. Bude niekto taký ochotný, a pošle mi presne link na Kali Linux (link na driver) a návod na inštaláciu? Návodom na inštaláciu myslím, že ako sa inštaluje všeobecne program na Kali Linux-e. Nepotrebujem, aby ste mi sem teraz hodili inštrukcie. Podľa inštrukcií som sa riadil, a bez úspechu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny