Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tohle vs NAS

Si malo empaticky...pozri si na to ocami zakladatela vlakna.
Ten vie o tom prd, sam vidis s akou zostavou prisiel (predimenzovany zdroj, diskutabilne ssd) a zrazu tu cita ako sa bavite o veciach, ktore mu nic nehovoriac.
Vo finale je tam, kde na zaciatku, nevie, ci si ma kupit to Synology, alebo ist do toho pc, ci nebodaj do riesenia, ktore si mu ukazal ty, pretoze ja po precitani vlakna vobec nevidim jednotny nazor, ze ma ist do toho NASu, co si vybral na zaciatku.
Btw ak uz chcete rozoberat za a proti roznych rieseni tak ovela lepsie o vyznie a aj bude v samostatnom clanku.
A pozor na tw:-).
Tw je jeden z nasich top ludi co tu mame, je to sice moj guru, stale si myslim, ze som minimalne 1 level pod nim, ale...on sa pohybuje takmer vyhradne v korporatnom prostredi a tym padom ma na vsetko vacsinou korporatne riesenia. Dovolim si tvrdit, ze nema az taky kontakt s plebsom ako mam ja, pretoze ja naopak mam gro zakaznikov z bezneho plebsu a u korporatov sa vyskytujem sviatocne.
Mam pocit, ze mam lepsie odpozorovane best practices na tom lowende ako on, a preto si myslim, ze obcas jeho riesenia nie su tie najoptimalnejsie. Pozor nie v tomto vlakne, tu asi suhlasim so vsetkym co napisal. To len tak vseobecne pisem.
A znovu opakujem, vsetko okrem klasickeho NASu je pre zakladatela vlakna zbytocne ponukat, oboznamovat ho s moznostami a pod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny