Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nova herni pc sestava

Ono i Asus to poslední dobou dost sere... doporučuji najít téma ohledně jejich chladičů na 5700(XT) kartách, které byly již v výroby nedotažené a ještě se časem "odlepovaly", takže po půl roce řvaly a kartu stejně řádně nechladily. U Nvidií se jim tohle zatím nepodařilo, ale s jejich přístupem to čekám brzy. Také mě u Asusu štve, že sice platíš premium, ale to PCB tak nevypadá. To i GB se třeba u Aorus karet snaží více.

Pravda, WF není nic skvělého, ale zase bych to necpal na úroveň doslova zmrveného Ventusu, což je uřvaný nesmysl.

EVGA měla také problémy, jako kdokoliv jiný. Ale poslední dobou je používám v sestávách rád, jejich RTX2070 XC mám ve vlastní sestavě a opravdu si nemůžu stěžovat. Karta je i překvapivě tichá. Za nějakých 15,5 se dala pořídit 2070S XCU. Což je 3-slot custom 2070S s velice solidním základem i chladičem. Bohužel poslední dobou prakticky k nesehnání, jak všechno. (Teď koukám, na Mironetu je ještě na skladě - https://www.mironet.cz/evga-geforce-rtx-2070-super-xc-ultra-1605mhz-8gb-gddr6-256bit-hdmi-dvi-2x-dp-1x-usbc-215w-68+dp406074/) Jen mně prostě přijde nesmysl vysypat 18 za Asus (na skladě je navíc jen nějaká za 18,5). To si bude muset zvážit kupující. Ale zase oceňuji snahu necpat tam nejlevnější model g.k., jako někteří mají ve zvyku (někdy mě až překvapuje, kolik se toho Ventus odpadu prodá).

A ano, fajn skříň stojí čtyřku, ale myslím, že v sestavě za 50 by se ten litr navíc dal najít - https://www.czc.cz/be-quiet-pure-base-500-okno-cerna/269133/produkt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny