Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Padání windows10 po reinstalaci

Zdravím,

včera jsem se konečně odhodlal k přeinstalování W7 na W10. Když jsem měl W7, tak mi systém nikdy nespadl, vše bylo OK. Po přeinstalování z W7 na W10 se vše zdalo v pořádku, instalačku systemu jsem si stahl z ofic. stránek microsoftu. Nainstaloval jsem ovladače ke grafice a k základové desce. Po cca 3 hodinách použivání pc se mi z ničeho nic vypl. Říkal jsem si, že to byla asi nejaká náhoda, tak jsem to neřešil. Po opětovném zapnutí PC jsem cca půl hodiny bezproblémů fungoval, jenže pak se mi PC z ničeho nic restartoval. Poté se mi pc už nerestartoval, ale opět vypl asi už 3x jako v prvním případě. Brouzdal jsem po netu a našel jsem, že je dobrý prográmek IObit driver booster, který ověří všechny ovladače, jestli jsou ok a pokud ne, tak stáhne nejnovější. Po vynuceném restartu jsem si myslel, že už vše bude v pořádku, bohužel problém se pořád opakuje. PC se prostě vypne, jak kdybych ho vypl já sám. Žádný blue screen, prostě nic. Budu rád za každou radu a nápad, jelikož co se týče PC, tak jsem absolutní lajk.

Děkuji moc

V imguru pro jistotu posílám svoji specifikaci - https://imgur.com/a/xovrvvQ

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
procesor má v klidu 80° - to ti připadá normální? může jít o chybu čidla, respektive špatnou podporu… poslední
lední brtník 01.04.2020 21:24
lední brtník

procesor má v klidu 80° - to ti připadá normální?
může jít o chybu čidla, respektive špatnou podporu desky od lehce shitového gigabyte. jenže když ti to padá, tak to asi nebude ok.

že neumíš ani sejmout normální screen okna, ani to zkopírovat ze speccy jako text, to je pak asi zbytečné řešit ovladače.

výrobce nenabízí novější drivery než w8.1, musíš spoléhat na to, co si tam nacpe instalačka win10 = asi bude horší podpora šetřících režimů. nebo tam dej w8.1.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru