Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skenovani do sdileneho souboru v domaci siti

Ahoj vsem..

Po cca 3dnech jsem rozbehal sdileni soubor. Totiz..V patek mi volali z OKI pan a doporucil FTP v Win10..a ty udaje zadat do tiskarne(stejne,jak je v navode,aneb,jak jste mi tady radili pri sdileni souboru domaci siti)..a prej to pujde.. Nevim cim a jestli to fakt pomohlo co anebo ono..Ale..Nejdriv jsem teda zalozil ucet v Microsoftu,pak dle navodu na netu FTP ve Win10..skenovani do sdileneho souboru FTP stejne neslo(mozna chyba docastna,nevim,nechapu..)Po nastaveni tiskarne na automatickou IP,protoze jsem mel nastaveno na manual..a restartu,se "tak nejak rozbehlo" skenovani..samozrejme do FTP souboru v Win10..(jak tvrdi Ledni brtnik,trva to delsi dobu,asi ta dusevni unava ;-) ale funguje)
A jde mi o to..ze,sice jsem nejak castecne svuj problem vyresil,ale ne uplne..Slo mi o skenovani do sdileneho souboru v routru,do flesky pichle v routru..a to nejak nemuzu "dokoncit"..at delam co delam,furt tiskarna vypise chybu "Zkontrolujte nastaveni DNS"..

Chapu,ze nikdo z Vas nema vesteckou kouli..ale nenapada,nekoho,co udelat,aby to fungovalo?
Sdileny soubor flesky pichlej v routru jsem vytvoril pres "Vytvoreni misto v siti" ..s tim,ze pri kliknuti na "soubor,text,foto,apod" mne vyzve k stazeni..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny