Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem All in one pc na hraní League of Legends

Dobrý večer,

mám takovou blbou otázku, vlastním notebook a jak si jeho konfigurace nestačí na hraní zmíněné hry league of legends (nečekaně), vím, že to není náročná hra a jelikož hraji pouze toto, přemýšlím o koupě nějakého pc. Ideálně all in one, jelikož monitor + pc se mi kupovat nechce, jestli to tedy vystačí. Vyloženě mi stačí mít zaplé "lolko" a k tomu youtube, s tím ale, aby se to vůbec nesekalo. A jelikož je to rozhodnutí vyloženě skrz tuto hru, ráda bych co nejnižší cenu. Děkuji za jakoukoliv pomoc, nevyznám se v tom

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nechci rypat. Ale nejjednodušší řešení v tomto případě je koupit nový notebook. A starý třeba prodat…
MM_tank 05.04.2020 22:57
MM_tank
Jedno mi to není, samozřejmě jsem chtěla all in one, jen skrz prostor a mou pohodlnost, tohle překou…
Marianaa 05.04.2020 23:17
Marianaa
All in one má stejné nevýhody jako notebook. Klasické PC má mnoho výhod. Dají se měnit různé kompone… poslední
Lukas1982 06.04.2020 06:30
Lukas1982

Nechci rypat. Ale nejjednodušší řešení v tomto případě je koupit nový notebook. A starý třeba prodat.
All-in one je pc ve kterém jsou použity zpravidla notebookové součástky, levné grafiky a je prostě drahý na to co nabízí. Opravy po zaruce totéž jako ntb= vadna zakladni deska 10tisic a podobně.

Možnost koupit pc plus monitor je výhodnější ale holt zabete vic mista. Mohlo by pomoct desktop provedeni skrine a tu dat pod monitor.

Nema asi moc cenu zkoumat jestli tamto aio stoji 25000 a ten pc vyjde na 24000. Chce se to spis rozhodnout jakym smerem jit.

Jedno mi to není, samozřejmě jsem chtěla all in one, jen skrz prostor a mou pohodlnost, tohle překousnu, když tomu tak nebude, jak říkám, mě jde o to, aby to šlapalo a bylo to doopravdy nejlevnější, na nic jiného není, opakuji se, omlouvám se, proto mě to zajímalo jen pro mě, rozdíl mezi all in one apod. Do nového ntb jít nechci, můj šlape v pořádku a tajila jsem tuto skutečnost, mám macbook, na hraní je to vyloženě podložka pod myš, ano vím, koupila jsem jej za účelem jiným. Proto jsem se ptala na srovnání all in one a pc s monitorem, abych to tedy asi viděla na vlastní oči (přestože vám věřím), nedokážu je porovnat a ani zjistit, na kterém nejlevnějším pc či /pc all in one tedy, bych si zahrála...

All in one má stejné nevýhody jako notebook. Klasické PC má mnoho výhod. Dají se měnit různé komponenty bez problémů, méně se zahřívá, pokud je správně postavený. Má větší výkon a vyjde levněji. Určitě bych vzal stolní PC.
V sekci PC sestavy je toho mnoho, nebo napiš tvůj rozpočet. Do 15000,- by se dalo vejít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru