Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podmínky používání OneDrive

Zdar,

chci se zeptat, jestli byste nevedeli ohledne pouzivani OneDrive, jak casto je nutne se tam prihlasovat nebo jestli je nutne tam neco nahravat.

Predpokladam, ze to nekde v podminkach pouziti bude napsane, ale musel bych je najit a cele precist, takze se spis ptam, jestli uz s tim nekdo nema zkusenost a bude to pro nej otazka nekolika vterin mi odpovedet, predem dik.

---

Podrobneji, pokud by to nekoho zajimalo a taky se s tim jeste nesetkal:

Mam Microsoft Account, email (hotmail) normalne pouzivam skoro denne a mam u toho i OneDrive, ten pouzivam vyjimecne, nevim, kdy naposledy jsem tam byl. Dneska jsem na nej kliknul a oznamilo mi to, ze OneDrive byl z duvodu dlouhe doby, kdy jsem tam nebyl zmrazen a jestli ho chci pred jeho zrusenim rozmrazit, at kliknu na tlacitko, to jsem udelal a psalo to, ze za 24 hodin to bude opet funkcni a ted asi po 8 hodinach mi prisel email od MS s:

Vaše úložiště OneDrive bylo rozmrazeno
Váš osobní účet .........@hotmail.cz byl rozmrazen a ke svým souborům máte teď znovu přístup.

Jestli si dobre pamatuju podminky pouzivani freemailu od Microsoftu, tak je nutne se prihlasit jednou rocne. Zjevne ale je treba se take pravidelne prihlasovat k OneDrive, akorat bych si skoro myslel, ze to bude nutne vickrat nez jednou rocne, protoze si myslim, ze jsem tam nekdy v minulem roce nejake stare zbytecne soubory odmazaval. Nerad bych samozrejme o ten OneDrive prisel, ikdyz ho prilis nepouzivam.

Předmět Autor Datum
Neviem teda čo na tom One Drive máš uložené, ale z pohľadu konzumácie, rozmrazovanie a znovu zmrazov…
sakraforte 06.04.2020 17:41
sakraforte
Zejména, pokud to bylo zmrazené na -18°C :-)
jirka44 06.04.2020 17:52
jirka44
-18 to prave byt musi, aby to tam vydrzelo, ale samozrejme delat to opakovane je problem. :-)
RedMaX 06.04.2020 17:55
RedMaX
Nic duleziteho, respektive veci, ktere se mi hodi mit online, ale mam je jinak normalne ulozene doma…
RedMaX 06.04.2020 17:53
RedMaX
Našel jsem akorát tohle: Your OneDrive account will be frozen if you don’t use your account for ove…
jirka44 06.04.2020 18:05
jirka44
To urcite ne. Mam tam necele giga a i predtim to nebyl vic jak dvojnasobek. Taky to mohl byt jen ne…
RedMaX 06.04.2020 21:54
RedMaX
OneDrive = M$ účet. Stačí sa ti minimálne raz za 6 mesiacov prihlásiť a ihneď odhlásiť. Počas tejto…
yYy 08.04.2020 13:28
yYy
Dik. Asi se tam neco jeblo, ze jsem nebyl na OneDrive 6 mesicu je mozne, ale na email (stejny ucet)… poslední
RedMaX 08.04.2020 17:55
RedMaX

To urcite ne. Mam tam necele giga a i predtim to nebyl vic jak dvojnasobek.

Taky to mohl byt jen nejaky jejich bug, no jak to tak vidim, tak si Google s Microsoftem mohou se svyma sluzbama zadarmo podat ruce, ovsem neverim jim, ze maji ty placene v lepsi kondici. To jsou nadnarodni firmy to by se z toho jeden po....

Diky.

OneDrive = M$ účet. Stačí sa ti minimálne raz za 6 mesiacov prihlásiť a ihneď odhlásiť. Počas tejto doby viac ako 6 mesiacov je účet a prístup k OneDrive zmrazený (ale stále existuje). Po 12 mesiacoch príde výzva, ak nebude akceptovaná na otvorenie a rozmrazenie - prístup k OneDrive už nebude.
Ale je mi divné - veď sa prihlasuješ k svojmu M$ účtu, tak by nemal byť zmrazený. I ja mám účet, ale windowslive, ale i keď som šiel na OneDrive po 8 mesiacoch - tak bez problémov - sem-tam skontrolujem na Outlooku (web) poštu - teda účet je aktívny = Onedrive aktívne.

Dik.

Asi se tam neco jeblo, ze jsem nebyl na OneDrive 6 mesicu je mozne, ale na email (stejny ucet) pristupuji minimalne jednou tydne. Mozna teda je nutne i na OneDrive se jednou za pul roku prihlasit jinak to tu sluzbu zmrazi, ikdyz samotny email je funkcni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru