Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podmínky používání OneDrive

Zdar,

chci se zeptat, jestli byste nevedeli ohledne pouzivani OneDrive, jak casto je nutne se tam prihlasovat nebo jestli je nutne tam neco nahravat.

Predpokladam, ze to nekde v podminkach pouziti bude napsane, ale musel bych je najit a cele precist, takze se spis ptam, jestli uz s tim nekdo nema zkusenost a bude to pro nej otazka nekolika vterin mi odpovedet, predem dik.

---

Podrobneji, pokud by to nekoho zajimalo a taky se s tim jeste nesetkal:

Mam Microsoft Account, email (hotmail) normalne pouzivam skoro denne a mam u toho i OneDrive, ten pouzivam vyjimecne, nevim, kdy naposledy jsem tam byl. Dneska jsem na nej kliknul a oznamilo mi to, ze OneDrive byl z duvodu dlouhe doby, kdy jsem tam nebyl zmrazen a jestli ho chci pred jeho zrusenim rozmrazit, at kliknu na tlacitko, to jsem udelal a psalo to, ze za 24 hodin to bude opet funkcni a ted asi po 8 hodinach mi prisel email od MS s:

Vaše úložiště OneDrive bylo rozmrazeno
Váš osobní účet .........@hotmail.cz byl rozmrazen a ke svým souborům máte teď znovu přístup.

Jestli si dobre pamatuju podminky pouzivani freemailu od Microsoftu, tak je nutne se prihlasit jednou rocne. Zjevne ale je treba se take pravidelne prihlasovat k OneDrive, akorat bych si skoro myslel, ze to bude nutne vickrat nez jednou rocne, protoze si myslim, ze jsem tam nekdy v minulem roce nejake stare zbytecne soubory odmazaval. Nerad bych samozrejme o ten OneDrive prisel, ikdyz ho prilis nepouzivam.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny