Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prázdný Náhled tisku na kartě Tisk v Libre Office

Mate jsi vyčetl z jedné karty a z druhé GTK3? Tak to GTK3 bych si teda určutě nemyslel, že je to nějaké prostředí:-) Jsem ale zase alespoň chytřejší a vím co tu mám:-) Hardwarovou akceleraci jsem zkoušel už jednou vypnout a nic to nedělalo.
Mám tady taky prográmek na videjka i na fotky, ale na grafiku ne, písni co tam máš na tu grafiku. Mám tu jen neplacené programy, ale můžu jen říct, že tady mi to tady běhá všechno daleko rychleji než na W10. W10 mám přeinstalovanou ze sedmičky asi půl roku.
Přes Wine jsem zkoušel něco instalovat, ale stále mi to tam hází nějakou chybu. Takže mé vědomosti jsou tady jaksi na nule. Ani s terminálem se nějak nekamarádím, zkoušel jsem všechny možné návody, ale nějak se nedaří a tak jsem s tím skončil. Abych ti pravdu řekl, ani nevím jak se mi sem podařilo dostat ten program na videa a na fotky. Ale byly to programy určené i pro Linux a tak jsem to zkrátka zkusil a šlo to bez problému. Ty samé mám i na W10, ale tam, jak jsem se už zmiňoval to chodí o dost pomaleji, asi to tu nemám ještě zasekaný. Hry nehraju, nemám na to čas.Asi před deseti lety jsem to zkusil a stačilo, vyzkoušel jsem si to a dost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny