Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze nějak zjistit, zdali gr. karta Radeon Vega 3 podporuje rozlišení 1366x768?

Ano, tu první věc jsem samozřejmě udělal, mým požadavkům při dané velikosti monitoru a full hd odpovídá měřítko 175 %, ale tak se na tom nedá pracovat, všechno je rozházené, někde jsou příšerně velké mezery mezi položkami seznamů, něco je naopak naprosto titěrně malé (zřejmě tu změnu měřítka ignoruje), prostě to není použitelné. Mým potřebám vyhovuje to, že to nastavím naopak, tedy upravím rozlišení do nenativního, a měřítko nechám výchozích 100 %.

S tím, že rozlišení je záležitost displeje notebooku nesouhlasím, displej má nějaké nativní rozlišení (zde full hd), kdy to zobrazení je tzv. „nejlepší“, tedy nejvíce ostré, a pokud chci jiné rozlišení (myšleno nižší), tak displeji je to jedno, prostě zobrazí to, co mu grafika pošle, a ta grafika to nějak resampluje, asi jako kdybych to resamploval v nějakém grafickém programu. Aspoň tak si to představuju já.

Ano, o možnosti předvedení samozřejmě vím, ale bohužel ty mnou vybrané modely nebyly k dispozici.

Navíc ten první, s tím A6 čipem, měli v popisu uvedeno rozlišení 1366x768 ( https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s145-15?dq=5820415&o=5 ) , a fyzicky to pak bylo full hd. Fakt zase měl někdo potřebu udělat ynovacy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny