Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno QHD monitor ,obraz funguje správně jenom přes HDMI jinak blbne.

Ovladače od AMD k tý GPU mám poslední kde to fachalo pod W7 64bit jak mělo,ty nový mě udělali v kompu bordel.Druhej BIOS na GPU sem nezkoušel,má 60Hz a kable dodaný k monitoru krom toho DVI.Ten DP mám jenom ten dodanej a HDMI funguje jak má.

Když sem na monitoru přepnul místo automat na DP vstup tak mě zmizla plocha komplet ,obraz blbnul a pomohl až restart.Zase to nebudu hrotit asi ,přes HDMI to jede jak má a teď i přes DP když jsem v tom Hloubka barev kde bylo 10bpc nastavil těch 6 bpc kde to jede normálně.V programu od AMD když propojím přes HDMI tak to se mě tam ukáže normálně detekovaný ovšem u DP tam mám akorát tu Hloubka barev a tři možnosti bpc,tam nic jinýho není.

Problém bude asi v těch ovladačích AMD ,když sem kdysi ten monitor kupoval a zkoušel měl sem tam MSI GTX 770 a přes DP ani stejnej DVI kabel nebyl žádnej problém.(tam sem měl podobně rozdrbanej obraz akorát u druhýho monitoru napíchlího přes 10M HDMI kabel,jenže to mohlo bejt kabelem na tu dálku)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny